Droguri de investigare

Droguri de investigare

În prezent nu există leac pentru HS. Potrivit Academiei Americane de Dermatologie, tratamentul tinde să se concentreze pe:

  • Eliminarea sau reducerea apariției spargerii
  • Prevenirea noilor spargeri
  • Înlăturarea cicatricilor și tuneluri care se formează sub piele

Tratamentul eficient poate varia de la o persoană la alta. Cercetătorii continuă să analizeze noile medicamente care pot trata mai bine HS.

Continuați să citiți pentru mai multe informații despre medicamentele de investigare și cum să intrați într -un registru pentru studiile viitoare.

medicamente de investigare

Medicamentele de investigare sau medicamentele experimentale sunt noi medicamente pe care cercetătorii le examinează. Potrivit Administrației pentru Alimente și Droguri (FDA), în timpul unui studiu clinic, cercetătorii încearcă să demonstreze sau să arate următoarele:

  • Cum ar putea afecta medicamentul o boală sau o afecțiune
  • Indiferent dacă medicamentul este sau nu sigur și eficient
  • Beneficiile potențiale față de riscurile medicamentului
  • Cât de mult din droguri va avea nevoie pentru ca acesta să fie eficient

FDA recomandă, de asemenea, ca oamenii să se gândească la mai multe întrebări înainte de a fi de acord cu un studiu clinic care investighează un nou medicament. Aceste întrebări includ:

  • Site -ul de studiu clinic este în apropiere?
  • Pentru ce este medicamentul și pentru ce este studiul?
  • are persoana persoana Au încercat deja medicamentele existente pentru a ajuta cu HS?
  • Cât știu deja cercetătorii despre medicament?

oamenii de știință au efectuat studii asupra mai multor medicamente de investigare. Unele care au arătat rezultate promițătoare pentru HS includ:

  • Metformin: Conform unui studiu realizat pe 53 de persoane, 68% au văzut un răspuns clinic și 19% au avut simptomele HS să devină inactive.
  • apremilast: Un raport de caz al două persoane cu HS și artrită psoriazică care au încercat acest tratament a înregistrat îmbunătățiri ale simptomelor lor.
  • Tiamcinolona intralesională: o combinație a acestui corticosteroid plus antibiotice a dus la îmbunătățiri în rândul persoanelor cu HS .

Tratamentele suplimentare în curs de cercetare în prezent includ:

  • MABP1 (Bermekimab)
  • CJM112
  • Secukinumab
  • IFX-1

Totuși, sunt necesare mai multe cercetări pentru a determina eficacitatea acestor tratamente pentru Hs.

Care este studiul Aurora?

În iulie 2020, studiul Aurora încă recrutează participanți. Studiul evaluează un nou medicament, numit avacopan, pentru tratarea HS moderat-severă.

Conform informațiilor din registrul său, studiul caută oameni:

  • care au vârsta de cel puțin 18 ani
  • care au primit un Diagnosticul HS la Hurley Stage 2 sau 3
  • care au cel puțin trei leziuni inflamatorii
  • produsrecenzie.top care au leziuni care apar în două zone diferite ale corpului
  • ale căror a căror a căror Starea a încetat să mai răspundă la tratamentul cu antibiotice

Femeile care se alătură studiului nu pot fi însărcinate. De asemenea, trebuie să ia măsuri pentru a evita să rămână însărcinată în timpul studiului.

Dacă o persoană îndeplinește criteriile de mai sus, ar trebui să vorbească cu medicul lor despre posibilitatea de a intra în acest studiu.

Registrul și cercetarea în curs de desfășurare

În prezent, există peste 100 de studii clinice diferite pe care le oferă Biblioteca Națională de Medicină din SUA. Înainte de a se înscrie la un studiu, o persoană ar trebui să discute cu furnizorul de servicii medicale. Aceștia pot depăși riscurile asociate cu participarea la un studiu.

Case Western Reserve University din Cleveland, OH, oferă următoarele sfaturi celor care doresc să participe la studiile clinice:

  • Discutați cu un medic care tratează pentru a vedea dacă vreunul dintre colegii lor efectuează orice studii viitoare pentru medicamente.
  • Ascultați reclame despre studiile clinice.
  • Consultați CenterWatch, o bază de date de studii disponibile.
  • Căutați încercări prin ResearchMatch.
  • Căutați încercări folosind site -ul guvernamental la www.clinicaltrials.gov.

odată O persoană găsește un studiu la care dorește să participe, va trebui să urmeze instrucțiunile pe care cercetătorii le oferă pentru a se înscrie.

Rezumatul

Există mai multe studii clinice care apar fie sau continuu pentru tratamentul HS. Persoanele pot vizita www.clinicaltrials.gov pentru a căuta studii legate de HS.

O persoană ar trebui să vorbească cu medicul ei înainte de a se înscrie la un studiu. Este posibil să poată furniza informații despre un studiu viitor sau să facă sugestii suplimentare cu privire la siguranța și eficacitatea potențială a aderării unui studiu.

  • CAT 1

Medicamentul „Busting” de cheag poate fi utilizat mai pe scară largă pentru pacienții cu AVC, Studiul sugerează că

Alteplaza este un medicament „care se îmbină” care este administrat în prezent doar pacienților în termen de 3 ore de la debutul accidentului vascular cerebral ischemic . Dar un nou studiu susține că medicamentul ar trebui utilizat mai pe scară largă pentru pacienții cu accident vascular cerebral, după ce a constatat că este mai sigur decât se credea anterior.

lider de studiu Joanna Wardlaw, al Centrului pentru Științele Brainului Clinic de la Universitatea din Edinburgh din Marea Britanie și echipa ei își publică rezultatele în Lancet Neurology.

AVC ischemic este cea mai frecventă formă de accident vascular cerebral în SUA, reprezentând aproximativ 87% din toate accidentele vasculare cerebrale. Apare atunci când un cheag de sânge blochează artera care furnizează creierului oxigen.

Alteplază (numele de marcă Activase) – un activator de plasminogen tisular (TPA) – funcționează prin ruperea cheagurilor de sânge, permițând sângelui să curgă spre creier. Este singurul medicament aprobat de FDA pentru tratamentul AVC ischemic.

În prezent, cu toate acestea, Alteplaza este administrată doar pacienților cu 3 ore de debut ischemic de accident vascular cerebral – până la 4,5 ore la anumiți pacienți – pentru a îmbunătăți simptomele accidentului vascular cerebral. Potrivit lui Wardlaw și colegii săi, există o preocupare pe scară largă că administrarea alteplazei pacienților cu semne precoce de ischemie în creier – așa cum este determinat de scanările CT – poate crește riscul de sângerare a creierului sau hemoragie.

Cercetătorii spun că „sunt disponibile puține informații despre dacă semnele structurale preexistente, care sunt frecvente la pacienții mai în vârstă, afectează răspunsul la alteplază.” Ca atare, ei și -au propus să evalueze modul în care semnele timpurii ale ischemiei asupra scanărilor creierului sunt asociate cu rezultatele în urma tratamentului cu alteplază.

cheag de sânge proaspăt, deteriorarea anterioară a țesuturilor sunt semne ale creșterii riscului de hemoragie

Pentru studiu, echipa a analizat scanările creierului CT de 3.017 pacienți cu accident vascular cerebral acut care au făcut parte dintr -un studiu clinic Evaluarea eficacității alteplazei. Au fost evaluate rezultatele tratamentului tuturor pacienților.

Echipa a constatat că este vorba doar de pacienții cu un cheag proaspăt care blochează o arteră în creier, alături de semne de deteriorare a țesuturilor cerebrale cauzate de alte afecțiuni înainte de a suferi accident vascular cerebral, care au un risc crescut de hemoragie cu tratamentul cu alteplază. Acești indicatori-spun cercetătorii-pot fi ușor observați cu scanări CT.

În detaliu, cercetătorii dezvăluie că 14% dintre pacienții cu un cheag de sânge proaspăt și leziuni preexistente ale țesutului cerebral au prezentat o hemoragie, în comparație cu doar 3% dintre pacienții care nu au prezentat aceste semne pe scanările creierului CT.

Deoarece acești factori de risc pot fi identificați cu ușurință în scanările cerebrale, echipa spune că ar putea fi folosiți pentru a ajuta medicii să decidă dacă pacienții cu risc de accident vascular cerebral ischemic pot beneficia de tratamentul cu alteplaza.

„Prezența combinațiilor de semne imagistice la pacienți după accident vascular cerebral ar putea furniza informații suplimentare pentru luarea deciziilor atunci când există incertitudine clinică despre beneficiul probabil al Alteplazei-de exemplu, la un pacient care prezintă aproape ultimele ferestre de timp sau pentru care probabilitatea de beneficiu a fost marginală ”, explică ei.

Wardlaw adaugă:

„Sângerarea în creier este principalul efect secundar al alteplazei, deci dacă putem evita acest pericol, atunci pacienții au mai multe șanse să beneficieze. Studiile anterioare nu au analizat semnele preexistente de deteriorare și nici nu au considerat analizarea mai multor semne în combinație, dar cu semne multiple și vechi sunt atât de frecvente la pacienții cu accident vascular cerebral. ”

Cercetătorii notează că cercetările ulterioare sunt suplimentare garantat pentru a determina puterea asocierii între indicatorii preexistenți asupra scanărilor creierului CT și riscul sângerărilor creierului în urma tratamentului cu alteplază.

Luna trecută, Medical News a raportat astăzi un studiu publicat în JAMA, în care cercetătorii au descoperit că suplimentarea cu acid folic și medicamentele de hipertensiune arterială ar putea scădea riscul primului accident vascular cerebral pentru adulții cu hipertensiune arterială.

  • Managementul practicii medicale
  • Neurologie/Neuroștiință

cafeaua poate fi rea pentru inima ta – depinde de genele tale

pentru unii oameni, consumul de cafea în fiecare zi poate fi rău pentru inimile lor, pentru alții 3 căni pe zi pot fi bune pentru Inimile lor, depinde de machiajul lor genetic.

Conform unui studiu publicat în Journal of the American Medical Association (JAMA), 4.000 de persoane au fost monitorizate în Costa Rica de către cercetători de la Universitatea din Toronto, Canada. 2.014 dintre ei au avut un atac de cord (non-fatal) în perioada 1994-2004. Ceilalți nu au avut un atac de cord în acea perioadă.

Dacă profilul tău genetic înseamnă că corpul tău se descompune încet cofeina, șansele tale de a suferi un atac de cord sunt cu 64% mai mari.

Cercetătorii au dorit să afle dacă cofeina singură poate fi asociată cu riscurile de boli cardiovasculare, spre deosebire de alte substanțe chimice prezente în cafea.

În funcție de profilul dvs. genetic, controlul acțiunii citocromului (CYP1A2), o enzimă care metabolizează cofeina, poate varia. CYP1A2 trebuie activat pentru a descompune (metaboliza) cofeina. Persoanele cu o variație lentă a unei gene sunt mai lente la activarea CYP1A2.

Voluntarii au fost întrebați despre consumul lor de cafea. De asemenea, au suferit teste genetice pentru a determina ce variație a genei au avut, lent sau rapid.

au descoperit că cei care poartă forma lentă a genei aveau:

-36% risc mai mare de atac de cord dacă beau 2-3 căni de cafea pe zi (în comparație cu oamenii care a băut doar până la o cană și a avut forma lentă a genei)

– 64% risc mai mare de atac de cord dacă au băut 4 sau mai multe căni de cafea pe zi

Riscul a fost mai clar pentru persoanele sub 50 de ani.

Surprinzător, cei care aveau gena rapidă și -au scăzut de fapt riscul de atac de cord dacă au consumat până la 3 căni de cafea pe zi.

Dacă beți doar o ceașcă de cafea pe zi, riscul de atac de cord nu este modificat, indiferent dacă aveți gena lentă sau rapidă, potrivit acestui studiu. Cercetătorii au subliniat că alți factori de stil de viață îți influențează riscul de atac de cord mult mai mult decât cafeaua, cum ar fi fumatul, ceea ce mănânci și cât de mult faci exerciții fizice.

Deci, dacă acest studiu este ceva de trecut, este poate mai bine să rămâneți la o cană pe zi până când știți care este profilul dvs. genetic.

Scris de: Christian Nordqvist Editor: Medical News Today

  • Cardiovascular/Cardiologie
  • Nutriție/Dietă

Consumul de cafea Reduce riscul de cancer hepatic

Vești bune pentru băutorii de cafea: Cercetătorii din Italia au arătat că consumul de cafea reduce riscul de cancer hepatic cu aproximativ 40%. Și unele dintre rezultate indică faptul că, dacă beți trei căni pe zi, riscurile sunt reduse cu mai mult de 50%.

Centrele pentru controlul și prevenirea bolilor (CDC) afirmă că cancerul hepatic este al nouălea lider Cauza deceselor de cancer în SUA și a treia cauză principală de deces din cauza cancerului în lume.

Carcinomul hepatocelular (HCC) este cea mai frecventă formă a acestui cancer, iar bărbații au aproximativ trei ori mai multe șanse să dezvolte boala decât femeile.

Rezultatele studiului, publicate în clinică gastronimerologie și hepatologie, reafirmă constatările anterioare conform cărora consumul de cafea are beneficii pentru sănătate.

În acest an, Medical News a abordat astăzi rapoartele potrivit cărora cafeaua poate proteja împotriva cancerului uterin, a cancerului de prostată și chiar a modului în care consumul de cafea greacă poate fi cheia longevității.

Cafeaua este „bună pentru sănătatea ta”

și după cum dezvăluie sondajul național de băuturi a cafelei din 2010 al Asociației Naționale a Cafelelor, 56% dintre adulții americani pot avea ceva de sărbătorit în timp ce își sorbe dimineața ceașcă.

Dr. Carlo La Vecchia, de la Istituto di Ricerche Farmacologice Mario Negri și autorul principal al studiului, spune:

„Cercetările noastre confirmă pretențiile că cafeaua este bună pentru sănătatea dvs. și în special ficatul. ”

Pentru acest studiu, cercetătorii au efectuat o meta-analiză folosind date colectate din articole publicate între 1996 și 2012. Din aceasta, cercetătorii au selectat 16 studii de înaltă calitate care au implicat un total de 3.153 de cazuri.

Chiar dacă rezultatele din studii, perioade de timp și populații au returnat rezultate consistente, cercetătorii nu pot „dovedi” o relație de cauză și efect între consumul de cafea și HCC. Acest lucru se poate datora faptului că pacienții care suferă de ficat sau boli digestive își reduc adesea aportul de cafea, iar acest lucru poate fi parțial atribuit relației.

Dr. La Vecchia explică:

„Nu rămâne clar dacă consumul de cafea are un rol suplimentar în prevenirea cancerului hepatic. Dar, în orice caz, un astfel de rol ar fi limitat în comparație cu ceea ce se poate realiza prin măsurile actuale. ”

s -a demonstrat că consumul de cafea reduce riscurile diabetului, așa cum arată un raport al Centrului Național pentru Informații Biotehnologice.

și diabetul este un factor de risc cunoscut al cancerului hepatic – într -adevăr, Institutul Național de Cancer îl citează drept cel mai frecvent factor de risc.

Dr. La Vecchia adaugă:

„Efectul favorabil al cafelei asupra cancerului hepatic ar putea fi mediat de prevenirea dovedită a diabetului de către cafea, un factor de risc cunoscut pentru boală sau pentru aceasta Efecte benefice asupra cirozei și enzimelor hepatice. ”

Cercetătorii spun, de asemenea, că mai mult de 90% din cancerele hepatice primare la nivel mondial pot fi evitate prin vaccinarea împotriva virusului hepatitei B, controlul transmiterii virusului hepatitei C și reducerea consumului de alcool.

  • Cancer/Oncologie
  • Boala hepatică/Hepatită
  • Nutriție/Dietă

consumul de cafea legat de riscul redus de melanom

Mulți dintre noi apelăm la cafea pentru un impuls de dimineață, iar acum, un nou studiu oferă o altă scuză pentru a bea băutura stimulantă; Ar putea reduce riscul cancerului de piele de melanom cu o cincime.

Studiul, realizat de cercetători de la Institutul Național de Cancer de la Institutele Naționale de Sănătate (NIH) și Școala de Sănătate Publică de la Yale University din Universitatea Yale din New Haven, CT, este publicat în Journal of the National Cancer Institute.

SUA este cu siguranță o națiune de băutori de cafea; Mai mult de jumătate dintre noi bem în medie 3,1 căni în fiecare zi. Și cu beneficiile pentru sănătate, băutura a fost asociată în trecut, nu este de mirare.

Anul trecut, Medical News a raportat astăzi despre studiile asociate consumului de cafea cu risc redus de deces din cauza cirozei hepatice, risc mai mic de diabet de tip 2 și un risc redus de tinitus, printre alte beneficii pentru sănătate.

În acest ultim studiu, Erikka Loftfield, de la Divizia de Epidemiologie și Genetică a Cancerului la Institutul Național de Cancer, iar colegii și -au propus să determine modul în care consumul de cafea afectează riscul de melanom – cea mai mortală formă de cancer de piele .

Potrivit cercetătorilor, studiile anterioare au sugerat că consumul de cafea poate proteja împotriva cancerului de piele non-melanom, dar nu era clar cum un astfel de consum afectează cancerele de piele de melanom.

Cu cât este mai multă cafea consumată, cu atât este mai scăzut riscul de melanom

pentru a afla, echipa a evaluat datele din studiul NIH-AARP Diet and Health, implicând 447.357 de participanți albi non-hispanici care au fost lipsiți de cancer la nivelul de referință al studiului.

Participanții au completat un chestionar de frecvență alimentară la începutul studiului – care a detaliat aportul de cafea – și incidența melanomului în rândul subiecților a fost monitorizată în medie de 10,5 ani.

Comparar listados

Comparar